Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boží sláva, to je člověk, který žije plně...

14. 8. 2009

 

Jedním z největších hříchů je nežít svůj život. Byli jsme na tento svět posláni proto, abychom všechno to, co se  stane v našem nitru, i to, co se nám přihodí ve vnějším světě, plně prožili.

 
 

Mnozí lidé celý život stále něco odkládají, zvlášť naplnění svých nejhlubších snů. Mnoho lidí nežije život, jaký by rádi žili. Od naplnění jejich osudu je odvádí mnoho falešných důvodů, které existují v jejich mysli. Nejsou to skutečné překážky.

 Obrazek

Každá Duše má jiný tvar. Každému je určen zvláštní a tajemný osud. Když se snažíme chovat jako ostatní nebo se vtěsnat do předem určené formy, zrazujeme svoji individualitu. Potřebujeme se vrátit k vnitřní samotě, znovu najít sen, který dřímá u krbu naší duše. Stačí přiblížit se k němu s úžasem dítěte, které stále dříme uvnitř nás. Pak všechna zbytečná břemena sklouznou z našich zad a my se sladíme s rytmem svého Já. A naše hliněná forma začne  ladně kráčet po této nádherné zemi.

 

"Kéž si uvědomíš, že tvá duše je jedinečná, že je ti určen zvláštní úděl, a že pod povrchem tvého života se děje něco krásného, dobrého a věčného"